loading...
loading...

Mourning Grave – Sonyeogoedam 2014 online subtitrat

Mourning Grave – Sonyeogoedam 2014 online subtitrat.

Mourning GraveDeși este locul în care a început capacitatea sa de a vedea fantome nedorite toate, adolescent In-su se întoarce în orașul său natal pentru a face față demonii. El a încercat să stea departe, dar capacitatea lui, ceea ce a dus fantome răzbunători să-l caute, a atras prea multă atenție în jurul lui și l-au forțat înapoi în orașul său din copilărie. El merge la unchiul său Seon-il pentru sfaturi, care, de asemenea, moștenit aceleași abilități supranaturale din marea sa bunicul, dar el este de nici un ajutor. Dincolo de viziunile sale fantomatice, în-su viață este, de asemenea, face iad și la noul liceu, în cazul în care o bandă de bătăuși întâlnire cu cruzime asupra copiilor mai slabe. Tot ce este în-su are în viața lui este o fată fantomă misterioasă care se ascunde în jurul lui. Într-o zi, bătăuși de la școala începe să fie atacat unul câte unul de o fată într-o mască înspăimântătoare. In-su este capabil să simtă puternic prezența pică o fantomă și descoperă o legătură într-o fată care a fost bruscat la școală și a luat propria viață ca un rezultat. Privind de a se împăca cu necazul lui supranaturală și pentru a ajunge la partea de jos a misterului crimei, In-su se scufundă în cazul.
Urmareste filmul online Mourning Grave – Sonyeogoedam 2014 online subtitrat, cu subtitrare in limba romana si calitate HD.

Server 1

2 thoughts on “Mourning Grave – Sonyeogoedam 2014 online subtitrat

 1. Ancutza

  Mda cu o singura exceptie:nu e un film chinezesc,ci coreean …..in rest mi-a placut filmu.Interesant si putin infricosator si ooo daa baiatul ala e super frumosss ^__^ cred ca m-am indragostit :3

  Reply
  1. admin Post author

   Da ai dreptate e un film coreean, dar ca am adaugat categoria asa „Chinezesti” trebuia sa pun Asiatice. Ma bucur ca ti-a placut filmu. Te mai astept si la alte filme.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *