loading...
loading...

The Maze Runner 2014 online subtitrat

      1 comentariu pentru The Maze Runner 2014 online subtitrat

The Maze Runner 2014 online subtitrat – Labirintul: Evadarea.

The Maze Runner 2014Thomas se trezeste intr-un lift, fara sa isi mai aminteasca nimica decat propriul sau nume.El apare intr-o lume cu aproximativ 60 de baieti tineri care au învățat să supraviețuiască într-un mediu complet închis, subzistă pe cont propriu agricultură și provizii. Un nou aspect sosește la fiecare 30 de zile. Grupul inițial a fost în „Poiana” timp de doi ani, încercând să găsească o cale de a scăpa prin labirint care înconjoară spațiul lor de viață. Ei au început să renunțe la speranță. Decât o fată în comă vine cu o notă ciudată, și lumea lor începe să se schimbe. Există unele, scene de acțiune fast-paced mari, nu în special cele care implică Grievers de coșmar care afecteaza baietii.
Urmareste online filmul The Maze Runner 2014 online subtitrat – Labirintul: Evadarea, cu subtitrare in limba romana si calitate HD.

Server 1

Server 2

One thought on “The Maze Runner 2014 online subtitrat

  1. MovieWather

    Un scenaris in lipsa de idei s-a gandit sa imbine ” Cubul ” cu ” Lord of the flies ” , fara idei , dar combinatia este reusit , frumos fim admin ,din partea mea un foarte multumesc si nota 9 pentru film , cu toate ca iesirea din labirint ar fii putut fii mai frumoasa ,adica na a inrat de 3 ori in labirit Thomas si … gata s-a terminat filmul , dar … este foarte ok si asa, recomand amatorilor de genul filmului .

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *