loading...
loading...

Treehouse 2015 online subtitrat

      1 comentariu pentru Treehouse 2015 online subtitrat

Treehouse 2015 online subtitratTreehouse 2015 online subtitrat.

Doi frati, Killian si Crawford sunt nerabdatori sa inceapa festivalul anual din orasul lor. Dar din cauza disparitiilor din ultima vreme , unde mai multi copii sunt disparuti, festivitalul se anuleaza. Cei doi fiind singuri acasa se hotarasc sa se intalneasca la marginea padurii cu amicii lor, pentru a se distra , la o bere , dand cu artificii. Ajunsi acolo ei nu ii vad pe amicii lor si intra in padure. Aici gasesc o casuta intr-un copac, speciala pentru vanatori pentru a putea observa prada de la inaltime. Aici o gasesc pe o fata disparuta, Elizabeth. In scurt timp ei isi dau seama ca sunt urmariti si se decid sa se intoarca acasa , dar nu o sa fie atata de simplu pe cat cred cei doi…
Urmareste omline filmul Treehouse 2015 online subtitrat (Casuta din copac), cu subtitrare in limba romana si calitate HD.

Server 1

Server 2


Pentru deblocarea filmelor gazduite pe serverul Mailru, direct pe site-ul nostru, este necesara instalarea pluginului Hola Unblocker (pentru browser-ul Chrome). Selecteaza oricare alta tara in afara de Romania.

One thought on “Treehouse 2015 online subtitrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *